Valid CSS! Valid HTML 4.01 Transitional Level A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0Ndrysho gjuhë: AfrikaansNdrysho gjuhë: AlbanianNdrysho gjuhë: arabicNdrysho gjuhë: Brazilian PortugueseNdrysho gjuhë: ChineseNdrysho gjuhë: DanishNdrysho gjuhë: DutchNdrysho gjuhë: English UK Ndrysho gjuhë: EnglishNdrysho gjuhë: EstonianNdrysho gjuhë: FrenchNdrysho gjuhë: GermanNdrysho gjuhë: GreekNdrysho gjuhë: HebrewNdrysho gjuhë: HindiNdrysho gjuhë: ItalianNdrysho gjuhë: JapaneseNdrysho gjuhë: LithuanianNdrysho gjuhë: NorwegianNdrysho gjuhë: PersianNdrysho gjuhë: PolishNdrysho gjuhë: PortugueseNdrysho gjuhë: RussianNdrysho gjuhë: SamiNdrysho gjuhë: SloveneNdrysho gjuhë: SpanishNdrysho gjuhë: SwedishNdrysho gjuhë: TamilNdrysho gjuhë: ThaiNdrysho gjuhë: TurkishNdrysho gjuhë: UkrainianNdrysho gjuhë: Urdu
Valg 2013 - Stortingsvalg 2013 VALG 2013
Morsmal është një OJQ ruajtjen e marrëdhënieve zyrtare me UNESCO-s.
Një portal multilingual informacion dhe një vend takimi për studiuesit dygjuhësh, mësuesit, prindërit dhe nxënësit.
© 2003-2011 morsmal.org
Twitter
Rreth nesh | Kontakti | KëshillohetMake 60 Seconds with Filip Rygg (Christian Democratic Party) - VALG 2013 your home page Add to favorites  Share  Go up 

Kjo faqe interneti është bërë meWebAPP, Web Automated Perl Portal. v1.0 build SE , një sistem web portal shkruar në Perl
Të gjitha markat tregtare dhe të drejtat e autorit në këtë faqe janë pronë e pronarëve të tyre përkatës. Komentet janë në pronësi të <. Poster
a href = " baseurl webapp.xml "target = "_blank " klasa = " webapplink"> Site Backend
2002-2011 VALG 2013.
webapp Powered by morsmal.org